Winkel

Dutch Masters and Their Inspiration

CD-Dutch-MastersOp Dutch Masters and their inspiration spelen wij nieuwe werken van beroemde Nederlandse componisten die speciaal voor ons zijn geschreven. Daarnaast hebben deze grootmeesters prachtige werken van door hen bewonderde componisten gearrangeerd voor ons. Met werken van: Theo Verbey, Robert Zuidam, Einar Einarsson, Alexander Scriabin en Maurice Ravel.

Bestel de CD hier! Hij is ook te beluisteren via Spotify.

Dutch Masters and their inspiration krijgt veel lof, o.a. van Opus Klassiek Luister, Het Parool en de Volkskrant. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

“Met veel liefde gespeeld door The Stolz Quartet en zeer fraai opgenomen. Werkelijk iets om trots op te zijn.”
Luister

“Het is een cd geworden waar je van begin tot eind geboeid naar blijft luisteren, door de uitgekiende afwisseling tussen stijlen en sferen, door het voortreffelijke spel van deze musici (…)”
Opus klassiek

“… en ook dit wordt door de dames van The Stolz Quartet buitengewoon verfijnd, stralend en met hoorbaar speelplezier uitgevoerd.”
Het Parool

“De gepresenteerde stukken op de CD zijn merendeels zoetgevooisd en speels.”
De Volkskrant

“Dutch Masters and their inspiration is een inspirerend album waarin Nederlandse meesters niet alleen schitteren als componist maar ook als arrangeur en waarbij ze oude composities plaatsen in een nieuw muzikaal daglicht. En The Stolz Quartet speelt ze en doet dat voortreffelijk!”
Musicframes