Nieuws

Laatste kans: Razende Stilstand in Groningen

Aan alle dingen komt een eind. 11 december 2019 om 20:00 in de Lutherse Kerk in Groningen zal de laatste voorstelling van Razende Stilstand plaatsvinden. Komt dat horen, komt dat zien! Voor tickets, zie onze agenda of klik hier

Agenda

Muziek met passie

Villa Stolz bestaat uit topmusici die met hart en ziel de ambitie koesteren om klassieke muziek en hedendaags muziektheater op een eigenwijze, bijzondere manier te presenteren. Een mooie ervaring die mensen met elkaar weet te verbinden. Echt, het kan.

Haal Villa Stolz in huis!

Herz

De muziek van Herz, geschreven door Kate Moore is een ode aan de natuur met al haar oer-elementen. De veelal “dansante” opzet van de composities is zowel melancholiek en dromerig als vol levenslust en energie. De Herz cyclus is speciaal geschreven voor de Stolz, waarbij ook aandacht is geschonken aan de karakters van de instrumentalisten.

Herz-CD
Bestel de CD

Dutch Masters

“Het is een cd geworden waar je van begin tot eind geboeid naar blijft luisteren, door de uitgekiende afwisseling tussen stijlen en sferen, door het voortreffelijke spel van deze musici”. Veel lof voor deze CD waar we erg trots op zijn.

DutchMastersCD
Bestel de CD

Concertprogramma's

U kunt Villa Stolz boeken met diverse programma’s, variërend van Hollandse Grootmeesters tot Britse geniën en Greatest Hits uit moderne gecomponeerde muziek. Bekijk hier al onze concertprogramma’s.

The Stolz Quartet - concertprogramma's
Concertprogramma's

“Ik dacht zoiets moois zie je alleen op TV. Het gebeurde vanmiddag dus live, alsof er een engeltje door de Stenen Hut liep.”

Paul